ASCOLTA LA RADIO RADIO  

Preus del Barça-Roma: el diari "Il Romanista" escriu al president Bartomeu

«Per tal de demostrar una vegada més que el Barça és “més que un club” confiem que es tingueu en compte aquesta sol·licitud. Seria la millor “jugada” abans del partit»

La Redazione
20 Marzo 2018 - 00:01

A l'atenció de Josep Maria Bartomeu i Floreta
President del Futbol Club Barcelona
Camp Nou, Accés 14
Arístides Maillol s/n, 08028 Barcelona

Roma, 19 de març de 2018

Al Futbol Club Barcelona

El vostre club sempre s'ha destacat al món del futbol per un estil demostrat tant del camp com a fora. Barcelona s'ha convertit en sinònim de compromís social, "més que un club", per definició, la societat que "ha embrutat" la seva samarreta per primera vegada només amb la marca Unicef.

És per aquest motiu pel que us escrivim, perquè un Club que sempre ha estat atent als valors del món del futbol no pot ser indiferent davant la petició que us fem de revisar el preu de gairebé 90 euros per al sector visitants reservats als simpatitzants de la Roma per a el partit de la Lliga de Campions, previst per al 4 d'abril al Camp Nou.

Si us plau, considereu què significa que un pare romanista porti els seus fills a veure aquest partit. Quan es va realitzar el sorteig, els preus de l'avió de Roma a Barcelona, una ruta normalment molt econòmica, es van disparat. A l'igual que els hotels de la ciutat. A aquestes despeses, una família hauria d'afegir 180, 270 o 360 euros per quedar-se a l'últim anell del Camp Nou: és per tant un luxe dificilment accessible per a la majoria d'aficionats. Tifare Roma és amor i tot es fa per amor, però ningú ha d'especular amb això.

El nostre diari és l'únic diari del món dedicat a un equip de futbol i als seus aficionats. Com a tal, sempre hem estat atents a aquest assumpte i intentem crear consciència sobre aquest tema. Per a nosaltres és un deure tant com a periodistes com a romanistes. Fer més accessibles els preus del sector amfitrió de Barcelona-Roma també asseguraria la creació d'un clima més càlid i adequat per a la disputa d'un partit de quarts de final de la Champions.

Per tal de demostrar una vegada més que el Barça és "més que un club" confiem i esperem que es tingueu en compte aquesta sol·licitud. Seria la millor "jugada" abans del partit. El futbol és com la llibertat: és participació. En cas contrari, no té sentit ni guanyar.

Amb estimació,

Il Romanista

© RIPRODUZIONE RISERVATA